Detenen un home per atacar amb un ganivet la parella poc després de parir a l'Hospital d'Elx

La víctima va intentar defendre's a martellades i està ingressada en l'UCI amb diverses ferides d'arma blanca; la més greu, al coll

Un agent de la Policia Nacional a Elx (arxiu)
Un agent de la Policia Nacional a Elx (arxiu) / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut un home a Elx (Baix Vinalopó) acusat d'haver agredit amb un ganivet la parella, que estava ingressada en l'hospital on acabava de donar a llum al fill dels dos. Els agents l'han arrestat per temptativa d'homicidi, segons han informat a EFE fonts del cos. 

Els fets han ocorregut cap a les quatre de la matinada del dimecres en una habitació de l'Hospital General Universitari d'Elx, on la víctima es recuperava després del part. Uns crits alertaren els treballadors del centre, que en acudir a l'estança de la qual procedien hi trobaren la parella agredint-se amb molta virulència. 

L'home, de 37 anys, tenia un ganivet a la mà i presumptament havia causat a la xica, de 28, diversos talls en els braços, les mans, els dits i en el coll. Per aquestes ferides va haver de ser traslladada d'urgència a la unitat de cures intensives (UCI). Alhora, sembla que ella va atacar l'individu amb un martell, en un intent de defensar-se, i pel que sembla li va propinar nou o deu colps en el cap que va requerir tractament amb punts de sutura. En el moment de la baralla entre els progenitors, el bebé estava encara en nounats.

La policia investiga ara les causes de l'agressió. Les primeres indagacions apunten que el detonant ha sigut el fet que la dona comunicara a la parella que volia deixar la relació. 

El presumpte agressor ha quedat detingut per temptativa d'homicidi i està custodiat en els calabossos de la comissaria de la Policia Nacional d'Elx, des d'on segurament passarà aquest divendres a disposició judicial.

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència de gènere. És gratuït, funciona les 24 hores i no deixa rastre a les factures, però s'ha d'esborrar de la llista de telefonades.

També et pot interessar

stats