L'acusat d'intentar matar la dona després de donar a llum a l'hospital d'Elx, a disposició judicial

L'home va agredir la dona amb un ganivet a l'habitació, mentre es recuperava del part, i ella es va defendre amb un martell

L'acusat d'intentar matar la dona, amb una vena al cap producte de les ferides amb un martell d'aquella
L'acusat d'intentar matar la dona, amb una vena al cap producte de les ferides amb un martell d'aquella / À Punt NTC

Un furgó policial ha traslladat als jutjats d'Elx (Baix Vinalopó) l'home detingut a l'Hospital General Universitari després d'atacar la dona amb un ganivet, quan ella es recuperava d'un part. Acabava de donar a llum el fill dels dos.

D'entre els sospitosos que hui declaren als jutjats destacava l'acusat, a qui s'atribueix una temptativa d'homicidi, per la vena que li cobreix el cap, que oculta els punts de sutura que li van practicar pels colps de martell amb què va defensar-se la dona. Ella va patir talls als braços, les mans, els dits i el coll pels quals la van atendre d'urgència la unitat de cures intensives.

Els fets van ocórrer cap a les quatre de la matinada de dimecres en una habitació de l'hospital. Els crits alertaren els treballadors del centre, que en acudir a l'estança de la qual procedien hi trobaren la parella agredint-se amb molta virulència. En el moment de la baralla entre els progenitors (ell de 37 anys, ella de 28), el bebé estava encara amb els nounats.

Segons les primeres indagacions policials, la dona havia comunicat a la parella que volia deixar la relació.

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència de gènere. És gratuït, funciona les 24 hores i no deixa rastre en les factures, però s'ha d'esborrar de la llista de telefonades.

També et pot interessar

stats