Presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut per l'atropellament mortal de Canals

A l'home se l'investiga per un delicte de conducció temerària amb resultat de mort

El detingut ix del jutjat de Xàtiva
El detingut ix del jutjat de Xàtiva / EFE

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Xàtiva ha decretat l’ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home que dissabte passat va atropellar mortalment una dona i un home de 30 i 31 anys a Canals (Costera)

Segons ha informat en un comunicat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, l’home queda ara investigat en una causa oberta per un delicte de conducció temerària amb resultat de mort. 

Les dos persones atropellades moriren dissabte de matinada a Canals quan l'home presumptament els va atropellar amb el cotxe a l'altura del carrer de València del municipi i va intentar fugir.

El conductor, que segons els testimonis recollits per À Punt estava ebri, va entrar a la via en direcció contrària al voltant de les 03:30 hores. El presumpte autor dels fets eixia d'un pub, on havia tingut una baralla en què l'havien agredit, per a buscar l'altre home implicat. Quan una desena de persones travessaven el carrer València, l'home va atropellar la parella. El conductor, però, va continuar en línia recta, va col·lidir contra un pont, va enderrocar un mur de contenció i va caure uns cent metres amb el cotxe al riu dels Sants.

També et pot interessar

stats