El detingut per l'atropellament mortal d'una parella a Canals passa a disposició judicial

Les víctimes són una dona i un home de 30 i 31 anys que van ser envestides dissabte de matinada pel vehicle quan travessaven el carrer.

El detingut ha passat aquest dilluns de vesprada a disposició judicial / Maria Poveda

El conductor detingut per l'atropellament mortal d'una dona i un home de 30 i 31 anys a Canals (Costera) ha passat a disposició judicial als jutjats de Xàtiva a primera hora de la vesprada de dilluns després de ser atés en l'Hospital Lluís Alcanyís.

Les dues persones atropellades van morir aquest dissabte de matinada a Canals (la Costera) quan l'home presumptament els va atropellar amb el cotxe a l'altura del carrer de València del municipi i ha intentat fugir.

El conductor, que segons els testimonis recollits per À Punt estava ebri, va entrar a la via en direcció contrària al voltant de les 03:30 hores. El presumpte autor dels fets eixia d'un pub, on havia tingut una baralla i havia rebut una agressió, a buscar l'altre home implicat, com expliquen fonts de la Policia Municipal. Quan una desena de persones travessaven el carrer València l'home ha atropellat la parella. El conductor, però, ha continuat en línia recta, ha col·lidit contra un pont, ha enderrocat un mur de contenció i ha caigut uns cent metres amb el cotxe al riu dels Sants.

La Policia Local de Canals va detindre un home, d'uns cinquanta anys, i ha hagut de controlar una multitud de gent que l'anava a buscar. En primera instància va ser traslladat al calabós de la Guàrdia Civil de la localitat, mentre la policia acabava les diligències. A primera hora de la vesprada de dilluns ha passat a disposició judicial en el jutjat de Xàtiva. El jutjat ha de decidir si ix en llibertat, amb mesures cautelars o ingressa en presó provisional.

L'home atropellat va morir a l'acte, després que els serveis sanitaris l'hagen intentat reanimar sense èxit. La dona va ser traslladada a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, on va morir unes hores després.

Tres dies de dol

L'Ajuntament de Canals ha decretat tres dies de dol després del "fatídic succés" que "s'ha cobrat dos vides innocents", segons ha publicat en les xarxes socials. El conductor ha sigut aquest dilluns ingressat a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, per les ferides patides per l'accident que va causar. A primera hora de la vesprada, ha passat a disposició judicial.

La investigació apunta que l'home, que va donar positiu en les proves d'alcoholèmia i consum de drogues, va agafar el seu vehicle per a cercar els implicats en una discussió en la qual havia participat en un pub de la localitat aqueixa mateixa nit, i va atropellar a la parella, que no tenia relació amb l'altercat. La parella morta formava part d'un grup de deu persones que caminava pel carrer.

També et pot interessar

stats