El PP de València manté Anaya en el càrrec fins a la celebració del congrés regional

Reme Mazzolari serà la nova coordinadora general quan l'alcalde d'Aiora abandone les seues funcions 

L'alcalde d'Ayora i coordinador general del PP de la província de València, José Vicente Anaya
L'alcalde d'Aiora i coordinador general del PP de la província de València, José Vicente Anaya

El Partit Popular de la província de València ha convocat aquest dijous un ple extraordinari i urgent per abordar la remodelació de la cúpula directiva després que el coordinador general i alcalde d’Aiora, José Vicente Anaya, anunciara la seua candidatura a presidir el PPCV.

El ple ha decidit que Anaya mantinga el càrrec de coordinador general fins a la convocatòria del congrés regional, moment en què haurà d’abandonar el seu càrrec en el comité executiu provincial. 

Així mateix, el president del PP de València, Vicente Mompó, ha sotmés a votació dels membres del comité la remodelació de la cúpula directiva, que inclou el nomenament de la portaveu popular a l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari com a nova coordinadora general, en substitució d’Anaya; i Avelino Mascarell, alcalde de Xeraco, com a sotsecretari de Política Territorial. 

Mompó ha explicat que el comité provincial ha de continuar centrat “sense distraccions” en els objectius d'enfortir les estructures locals, així com millorar la implantació territorial que prepare la formació per a abordar els pròxims processos electorals.

També et pot interessar

stats