L'alcalde d'Aiora anuncia la seua candidatura a presidir el PPCV

José Vicente Anaya defensa "recuperar l'essència com a partit de tots els valencians, una casa on caben totes les sensibilitats del centre i de la dreta valenciana"

L'alcalde d'Ayora i coordinador general del PP de la província de València, José Vicente Anaya
L'alcalde d'Aiora i coordinador general del PP de la província de València, José Vicente Anaya / Ajuntament d'Aiora

L'alcalde d'Aiora i coordinador general del PP a la província de València, José Vicente Anaya, ha anunciat aquest dimecres la seua candidatura a presidir el PPCV quan es convoque el pròxim congrés autonòmic.

Anaya ha defensat que el PPCV ha de "recuperar l'essència com a partit de tots els valencians, una casa on caben totes les sensibilitats del centre i de la dreta valenciana". "Aquest és el partit dels militants, de les tres províncies, de qualsevol edat, de totes les generacions, on no sobra ningú", ha subratllat en un comunicat.

Sota aquestes premisses, la seua candidatura pretén destacar el treball realitzat pel Partit Popular com a eina fonamental per al progrés de la Comunitat Valenciana, liderar amb força l'alternativa útil que la societat demana per a donar més llibertat als valencians i permetre que Pablo Casado governe Espanya.

Anaya defineix així el seu ideari: "Crec en la Comunitat Valenciana, en la seua potencialitat i la fortalesa dels seus habitants que estan sent atacats per un Consell i un govern central que està destruint tot l'aconseguit en les dècades de governs del PPCV", ha conclòs.

Aquest anunci arriba el mateix dia que s’ha fet públic que l’únic contrincant de Marta Barrachina a presidir el PP de Castelló, Lluís Gandia, s’integra en la llista de l'alcaldessa de la Vall d'Alba com ja va fer l’alcaldesa d’Onda, Carmina Ballester la setmana passada. 

També et pot interessar

stats