Dues de les aspirants a la direcció del PP de Castelló tanquen un acord d’integració

Marta Barrachina i Carmina Ballester asseguren que treballaran per a “reconstruir” el partit i que siga una alternativa de govern. 

Les dues aspirants a la direcció provincial del PP després de la reunió que han tingut aquest dimecres
Les dues aspirants a la direcció provincial del PP, després de la reunió que han tingut aquest dimecres / Partit Popular

Les dues precandidates a presidir el PP de la província de Castelló, Marta Barrachina i Carmina Ballester, alcaldesses de la Vall d’Alba i Onda respectivament, treballaran "en un únic projecte per a crear el PP fort que els castellonencs necessiten". Barrachina i Ballester són dos dels tres aspirants a la direcció provincial del partit, juntament amb Lluís Gandia, regidor de Vinaròs i president del PP en aquest municipi. 

Ambdues han mantingut una reunió de treball per a tancar el pacte d'integració amb l’objectiu de "reconstruir el Partit Popular i que siga l'alternativa als governs socialcomunistes de la desocupació i els conflictes institucionals", segons han anunciat en acabar la trobada.

La decisió és fruit del "consens" i, sobretot, de la "responsabilitat" de totes dues alcaldesses i líders. D’ara en avant, treballaran conjuntament en un equip, que presidirà Marta Barrachina, i que culminarà el 8 de maig, quan serà el congrés provincial del Partit Popular de Castelló.

L'objectiu és construir "el Partit Popular de tots, perquè tots els homes i dones són importants i imprescindibles en un projecte en què caben tots. Construirem entre tots la gran casa comuna", ha subratllat Marta Barrachina.

No hi ha vencedors ni vençuts Marta Barrachina - Precandidata a la direcció provincial del PP

En aquest sentit, afegia que “no hi ha vencedors ni vençuts” al si de la formació. “Hui guanya el Partit Popular de la província de Castelló”, ha afegit. A més, ha destacat com d’"important" és comptar amb una persona del nivell de Carmina Ballester en el projecte del PP de la província, "una alcaldessa que ha fet d'Onda un referent i que en el seu dia a dia ha demostrat com la gestió dels governs del PP tenen efectes beneficiosos sobre el conjunt dels ciutadans".

Les dues aspirants treballaran per a recuperar "l'orgull de ser del Partit Popular, crear una alternativa de govern fort, des del carrer, al costat dels militants i dels castellonencs". Marta Barrachina s’ha mostrat convençuda que els militats aconseguiran "construir un gran Partit Popular, de proximitat i al servei de la província de Castelló. Recuperem la nostra essència".

També et pot interessar

stats