Anaya presenta una candidatura "d'unió que no va contra ningú" i que vol tornar la il·lusió al PP

El candidat a presidir el PP de la Comunitat Valenciana afirma que hi ha afiliats "descontents internament" que l'han animat a fer un pas avant i formar una llista que tracta "d'unir sensibilitats"

José Vicente Anaya, aquest dijous a 'Les notícies del matí'
José Vicente Anaya, aquest dijous en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

"Cal alçar aquest partit, que està una mica adormit i al qual cal despertar". Amb aquest propòsit d'"il·lusionar" i de "recuperar" una altra vegada de Partit Popular que va dominar les institucions valencianes, presenta la seua candidatura a presidir el PP de la Comunitat Valenciana, José Vicente Anaya, l'alcalde d'Aiora. Anaya, que també és coordinador general del partit a la província de València, ha destacat en Les notícies del matí que la seua "és una candidatura d'unió que no va contra ningú".

Els motius pels quals Anaya presenta la seua candidatura són que veu afiliats "descontents internament" que l'animen a fer un pas avant i formar una llista que tracta "d'unir sensibilitats dins del partit i recuperar el que va ser el PP en aquesta comunitat". "Cal recuperar l'orgull de ser del PP i eixe esperit d'antany d'un partit que pot fer una oposició forta com fa Isabel i intentar aconseguir les quotes en les institucions que es van perdre", ha remarcat.

El candidat a liderar el PP valencià ha afirmat que creu que "compta amb els suports suficients" i que després d'haver parlat amb afiliats de les tres províncies, veu que "hi ha ansietat per canvi, remoure els fonaments del partit i il·lusionar la gent". "Això no va de famílies i d'anar contra ningú, sinó d'aportar alguna cosa més al partit i una regeneració en els estaments amb un nou aire", però, ha puntualitzat, "respectant als que estan" i "recuperant als que alguna vegada se'n van anar", ha conclòs José Vicente Anaya.

D'aquesta manera ja són dos els aspirants que es postulen a presidir el PP de la Comunitat Valenciana. A la ja oficial candidatura de l'actual presidenta, Isabel Bonig, se'n suma ara la de José Vicente Anaya, que de manera sorprenent es presenta a liderar el partit i encapçalar una tercera via. La segona és la que teòricament avala Gènova, la del president provincial del PP i de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, que encara no ha donat el pas per a confirmar la seua candidatura.

També et pot interessar

stats