La Politècnica de València i les escoles de Rocafort suspenen les classes a causa de la pluja

La Universitat de València manté l’activitat presencial, però decreta la situació d’emergència i no tindrà en compte les absències de l’alumnat, fins i tot en cas d’examen

Campus de la Universitat Politècnica de València aquest dimecres
Campus de la Universitat Politècnica de València aquest dimecres / À Punt

Les precipitacions torrencials que aquest dimarts han caigut sobre tota l’àrea metropolitana han deixat a casa l’alumnat del campus de Vera de la Universitat Politècnica i el de les escoles de Rocafort. La Universitat de València, encara que no ha cancel·lat l'activitat, no tindrà en compte les absències de l’alumnat, fins i tot en cas d’examen.

La Universitat Politècnica de València anunciava aquest dimarts a la nit que, davant l’avís roig per pluges fortes, que havia decretat l’Agència Estatal de Meteorologia, se suspenien les classes i qualsevol activitat presencial al seu campus de València, alhora que demanava a la comunitat universitària la “màxima precaució” i que no correguera “cap risc innecessari”. L’entitat acadèmica esperarà fins a les 12 d’aquest dimecres per a comunicar noves decisions.

En el cas de la Universitat de València, s’ha decretat el nivell d’emergència 1, que implica que l’entitat no tindrà en compte l’absència a activitats que impliquen control d’assistència, “inclosos els exàmens”, segons ha matisat l’entitat, “quan es produïsquen circumstàncies que justificadament impedisquen el desplaçament de l’alumnat al campus”.

En aquest sentit, han aclarit que els exàmens previstos en la Universitat de València aquest dimecres no se suspenen, “però aquelles persones que no puguen assistir a la convocatòria per motius justificats, faran l’examen en una data alternativa”, ha matisat l’entitat acadèmica. 

També et pot interessar

stats