Una forta tempesta obliga a interrompre el servei de metro i inunda sis túnels a València

La tempesta descarrega amb intensitat "localment molt forta" des de poc després de les 19:00 hores en el nucli urbà

Un vehicle alça l'aigua acumulada a un carrer de València
Un vehicle alça l'aigua acumulada a un carrer de València / Kai Försterling (Efe)

La tempesta acompanyada amb descàrregues de llamps sobre la ciutat de València especialment des d'última hora de la vesprada, segons l'Agència Estatal de Meteorologia, ha deixat talls al trànsit en diversos túnels i ha interromput el servei de metro i tramvia.

Segons Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, les fortes pluges mantenen tallada la circulació entre les estacions d'Empalme i Bétera (línia 1) i entre Campament i Llíria (línia 2). A més, i també a causa de l'aiguat, les línies 4 i 6 estan completament tallades. La línia 3 tampoc circula entre Alboraia-Peris Aragó i Rafelbunyol, però ja s'ha reestablert. Això sí, els trens encara circulen amb retard.

A més, l'acumulació d'aigua ha obligat a tancar tots els passos inferiors i túnels del Cap i Casal davant el perill que els vehicles que hi passen s’hi queden atrapats.

Així mateix, fonts de la Policia Local han assenyalat que de moment només hi ha constància de la retirada d'un arbre que ha caigut sobre Bisbe Amigó, afectant la circulació, i sengles actuacions tant en el barri del Cabanyal com en la Gran Via de Germanies.

Segons Aemet, la tempesta procedent de Castelló descarrega amb intensitat "localment molt forta" des de poc després de les set de la vesprada en el nucli urbà de València, amb probabilitat que també haja caigut pedra.

També et pot interessar

stats