La Policia de Villena busca una dona per haver atropellat una menor i pegar a fugir

La conductora se n'ha anat sense socórrer la víctima ni avisar els serveis d’emergències

Carrer on ha tingut lloc l'atropellament a Villena
Carrer on ha tingut lloc l'atropellament a Villena / Policia Local de Villena

La Policia Local de Villena ha demanat la col·laboració ciutadana per trobar la responsable d’un atropellament a una menor de 15 anys, a qui ha arreplegat aquesta vesprada, al voltant de les 13:30 hores, a l’encreuament entre els carrers de Gil Osorio i de Cristóbal Amorós.

La víctima, que caminava pel carrer en el moment de l’accident, ha sofrit lesions en una cama i l'han traslladada en ambulància a un centre sanitari. 

Segons ha informat la Policia en les xarxes socials, la conductora és una xica que s'ha detingut per a "interessar-se per la xiqueta, però després ha tornat a pujar al seu vehicle i se n'ha anat sense socórrer la menor ni avisar els serveis d'urgència”.

Tercer atropellament en una setmana

Aquest és el tercer atropellament que té lloc a la Comunitat Valenciana en menys d'una setmana. Diumenge passat un home va atropellar mortalment dues persones a Canals i aquest mateix dilluns un conductor ebri va provocar un atropellament múltiple a l'Alfàs del Pi. A més, un altre xiquet de dos anys va morir accidentalment per un atropellament el 14 de maig a Vila-real.

També et pot interessar

stats