Canals ret homenatge a les dos víctimes de l'atropellament, que es repatriaran a Hondures

L’Ajuntament oferirà atenció psicològica als testimonis del moment de l’atropellament

Riu al qual va caure el cotxe després d'atropellar mortalment a una parella a Canals (València)
Riu al qual caigué el cotxe després d'atropellar mortalment una parella a Canals (La Costera) / Europa Press

El municipi de Canals, a la Costera, homenatja aquest dimarts a les dos víctimes mortals de l'atropellament ocorregut aquest passat diumenge. La concentració està prevista a les 20:00 hores a la plaça de l'Ajuntament i reunirà familiars i amistats de la parella, així com autoritats municipals, que guardaran un minut de silenci en memòria dels finats. La localitat viu aquest dimarts el segon dels tres dies de dol oficial declarats pel consistori.

L’alcaldessa del municipi, Mai Castells, ha remarcat que la localitat es troba "consternada" després del succés, especialment en tractar-se de dos persones que "buscaven una vida millor" i, en canvi, "s'han trobat la fatalitat del destí que trunca les seues vides" quan eren molt joves.

Els cossos seran repatriats a Hondures, el seu lloc d'origen. L'home mort deixa òrfena una xiqueta de huit mesos, que ara es quedarà amb la mare.

Paral·lelament, l'Ajuntament desenvoluparà una sèrie d'actuacions per a ajudar a les famílies i amics dels morts, com ajuda psicològica als testimonis del moment de l'atropellament.

Quant a l'autor dels fets, un veí de la localitat de 48 anys, va ser detingut per la Policia Local i posteriorment traslladat als calabossos de la Guàrdia Civil, i aquest dilluns a la vesprada ha passat a disposició judicial. L'home havia ingerit substàncies estupefaents abans d'agafar el vehicle.

També et pot interessar

stats