Atropellament múltiple a l'Alfàs del Pi: un conductor ebri envesteix una terrassa i causa tres ferits

L'home està detingut i dues persones necessitaren ser hospitalitzades amb policontusions

Terrasses de l'avinguda de l'Albir en què s'ha produït l'atropellament
Terrasses de l'avinguda de l'Albir en què s'ha produït l'atropellament / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
30 de maig 2022 - 10:09 Actualitzat: 30 de maig 2022 - 14:05

Tres persones han resultat ferides després de ser atropellades per un cotxe quan estaven a la terrassa d'un bar a la localitat de l'Alfàs del Pi, a la Marina Baixa. 

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), el succés ha passat durant la matinada, al voltant de la 1:30 h, a l'avinguda de l'Albir. Pel que sembla, un vehicle ha pujat a la vorera i ha envestit intencionadament la clientela que aleshores es trobava seguda fora de dos locals adjacents.

El succés podria haver acabat en tragèdia perquè en aquell moment les terrasses estaven plenes, però afortunadament s'ha saldat sense cap víctima mortal. El conductor, que presentava signes d'ebrietat, ha sigut detingut per la Policia Local del municipi i està en la caserna de la Guàrdia Civil d'Altea a l'espera de passar a disposició judicial.

Fins al lloc dels fets s'han mobilitzat dues unitats de Suport Vital Bàsic i SAMU, que han assistit tres persones amb policontusions. Una d'elles ha rebut l'alta immediata i les altres dues, un home de 37 anys i una dona de 62, han hagut de ser traslladades en ambulància a l'Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa. Només el primer continua ingressat a hores d'ara, tot i que les ferides que presenta, per politraumatisme, no són greus.

També et pot interessar

stats