La Policia Nacional deté el segon dels deu pròfugs més buscats a Espanya

El nou detingut és Luis Martínez Calleja, un conegut atracador per allunatge, que es va escapar de la presó madrilenya d'Alcalá-Meco el 2014

La Policia Nacional ja ha detingut a dos fugitius
La Policia Nacional ja ha detingut dos fugitius / CNP

La Policia Nacional ha arrestat a un altre dels 10 pròfugs més buscats a Espanya, el segon des que va penjar la llista el 30 de maig.

El nou detingut és Luis Martínez Calleja, un conegut atracador per allunatge, que es va escapar de la presó madrilenya d'Alcalá-Meco el 9 de març de 2014. Des de llavors es trobava en parador desconegut.

Així ha anunciat en Twitter la detenció el Cos Nacional de Policia:

La Policia Nacional ha demanat la col·laboració ciutadana per a localitzar els deu fugitius més buscats que, segons apunta, podrien estar actualment a Espanya.

Entre aquests pròfugs hi ha diferents perfils delictius com ara assassins, narcotraficants o falsificadors de diners i sobre alguns d'ells pesa una ordre de crida i cerca des de fa més de quinze anys.

Per a localitzar-los, la policia ha llançat una campanya en la qual ha habilitat el correu electrònic losmasbuscados@policia.es, on els ciutadans que tinguen alguna dada sobre el parador d'aquestes persones puguen traslladar-la als investigadors.

També et pot interessar

stats