La Policia deté un dels deu fugitius més buscats dos dies després de fer pública la llista

Manuel B. M. està considerat el major falsificador de moneda a Espanya

La Policia ha detingut un dels deu fugitius més buscats dos dies després de fer pública la llista
La Policia ha detingut un dels deu fugitius més buscats dos dies després de fer pública la llista / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut aquest dimecres a Madrid Manuel B. M., considerat el major falsificador de moneda a Espanya i un dels deu fugitius que la Policia va incloure en una llista fa només dos dies per a demanar la col·laboració ciutadana per tal de poder localitzar-los. 

Segons informa la Direcció General de la Policia, la detenció de l’home, sobre el qual pesaven huit ordes de crida i cerca dictades per diferents jutjats i una orde d'extradició internacional, ha sigut gràcies a la informació que ha facilitat un ciutadà.

La persona va contactar amb un agent adscrit a la brigada mòbil per a facilitar-li quin era el domicili del pròfug a Madrid.

Després de conéixer el suposat parador, la Policia va establir vigilància al voltant de l'habitatge i, en el moment en què el fugitiu va eixir, el van detindre.

Així, dos dies després de publicar-se la llista dels deu fugitius més buscats per la Policia, entre els quals hi ha assassins, pederastes i narcotraficants de diverses nacionalitats, el cos ha aconseguit detindre'n un.

També et pot interessar

stats