La Policia Nacional descobreix una festa il·legal en un restaurant d'una nau industrial d'Alacant

Els assistents acudien ajudats per un mapa amb les indicacions de la localització del lloc, que prèviament havien rebut de l'organitzador.

Els agents han localitzat més de trenta persones en l'interior de la nau
Els agents han localitzat més de trenta persones en l'interior de la nau / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional d'Alacant han localitzat aquest cap de setmana una festa il·legal en un restaurant d'una nau del polígon del Pla de l'Espartar, dins de les intervencions per a fer complir les mesures sanitàries. Els vehicles acudien a aquesta festa il·legal ajudats per un mapa amb les indicacions de la localització del lloc, que prèviament havien rebut de l'organitzador.

Durant un control perimetral establit en un dels accessos d'Alacant, el agents van observar diversos vehicles amb gent jove no convivent que procedien d'un altre municipi sense justificació per a accedir a la ciutat. En vista de la sospita d'una festa, els agents van permetre l'accés a un dels cotxes, al qual va seguir una dotació policial de manera discreta i que els va portar fins a una nau on s'estava celebrant una festa clandestina amb nombrosos joves.

Immediatament, els agents van avisar la resta d'unitats i van organitzar un dispositiu per a inspeccionar el restaurant, tancat al públic, i una vegada a l'interior van localitzar més de trenta persones que consumien begudes alcohòliques, escoltaven música amb el volum alt i incomplien les mesures de seguretat.

Una vegada identificats tots els assistents, els agents en van detindre un per infracció de la llei d'estrangeria i van alçar un total de 55 actes per infracció a la normativa anti-Covid als assistents i als encarregats del local. També es van imposar quatre sancions administratives per infracció a la normativa en matèria de locals públics i per les quals es va sol·licitar la clausura de l'activitat de l’establiment.

També et pot interessar

stats