La policia detecta l'incompliment de mesures sanitàries en onze food trucks del SanSan

També ha sigut detinguda una persona que traficava amb una gran quantitat de drogues sintètiques durant el festival, el qual es va celebrar a Benicàssim entre el 14 i el 16 d'abril

Concert al SanSan 2022 a Benicàssim
Concert al SanSan 2022 a Benicàssim / Javier Bragado (SanSan Festival)

La Policia de la Generalitat amb seu a Castelló de la Plana ha alçat onze actes d'inspecció a diversos llocs d'elaboració i venda de menjar tipus food truck per incompliment de normativa i mesures sanitàries durant el festival de música SanSan 2022, celebrat a Benicàssim (Plana Alta) els dies 14, 15 i 16 d'abril.

Així mateix, també ha detingut una persona a la qual se li ha confiscat una gran quantitat de drogues sintètiques i a qui s'ha acusat d'un delicte contra la Salut Pública.

Les drogues, entre les quals es trobaven pastilles d'èxtasis, bosses de pols rosa coneguda com a coca rosa o tusi, pedres de cocaïna, cristall, LSD i MDMA, estaven disposades en dosis preparades per a la seua venda, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

El detingut va ser traslladat immediatament a les dependències de la Guàrdia Civil de Benicàssim, on va quedar ingressat per a la tramitació del corresponent atestat i la seua posterior posada a disposició judicial.

Durant el SanSan, la policia ha inspeccionat els aforaments, els accessos, les eixides d'emergència, els llocs sanitaris, el control d'assistents menors i les mesures de seguretat (extintors o cablejat), així com les mesures correctores contra la contaminació acústica. En total, ha identificat 179 persones i controlat un total de 56 vehicles.

També et pot interessar

stats