La Policia deté un home en València per intentar estrangular la seua parella al carrer

El detingut, de 35 anys, també va insultar i amenaçar l'agent que anava a detindre'l pel fet de ser dona

Imatge d'un cotxe de la Policia Nacional
El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de la violència de gènere / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut a València un home de 35 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments i de resistència i desobediència a una agent de l'autoritat, després d'intentar estrangular la seua parella i posteriorment increpar i amenaçar una membre de la policia quan anaven a detindre'l.

L'incident ha ocorregut aquest dissabte al voltant de les 06:30 hores, quan els agents van ser alertats perquè es dirigiren a un carrer del districte d'Abastos de la ciutat on, segons han comunicat els agents, un home estava agredint una dona.

En arribar al lloc van atendre una dona que presentava marques rogenques a la zona de la gola. Presumptament, moments abans la seua parella l'havia agarrada fort pel coll amb les dues mans i l'havia intentada asfixiar mentre la subjectava contra un banc en plena via pública.

En aquest moment, un vianant que ha vist l'agressió s'ha acostat a l'home, li ha recriminat la seua acció i l'ha alertat que avisava la Policia. Davant l'amenaça, el sospitós ha emprés la fugida.

No obstant això, després de realitzar les investigacions, els agents han localitzat a l'home als voltants de la zona. Quan anaven a identificar-lo, ha començat a increpar una component de la patrulla policial amb comentaris misògins. A més, en un moment donat, ha alçat la mà amb la intenció d'agredir la policia.

També et pot interessar

stats