La Pobla de Benifassà busca una família per a gestionar el bar del municipi

El consistori facilitarà el local equipat als interessats, a més de l'habitatge, que tindrà un lloguer simbòlic

Es busca família per a gestionar el bar de la Pobla de Benifassà, al Baix Maestrat / À Punt NTC

L'Ajuntament de la Pobla de Benifassà (Baix Maestrat) ha fet una crida per a trobar una família que puga gestionar la cafeteria Local Social La Societat, situada al carrer Major, núm. 10 del municipi.

Des del consistori han explicat que se'ls donaran facilitats als interessats, amb el local equipat i l'habitatge amb un lloguer simbòlic. "El nostre objectiu principal és lluitar contra el despoblament, per tant, pensem donar ús als pocs locals que té un ajuntament menut com el nostre, habilitar-los i intentar crear llocs de treball", assenyala l'alcalde del municipi, David Gil. Segons destaca, La Societat és un dels locals de trobada "de tota la vida" del veïnat i fa deu anys que es va restaurar per a facilitar-hi l'accés i dotar-lo d'un bar-cafeteria de "primer nivell".

A pesar que l'establiment ha estat gestionat sempre per famílies amb fills menuts, cosa que ha permés que l'escola del poble poguera continuar oberta, aquestes han hagut de deixar el bar per diversos motius. Per això els criteris de baremació donen preferència a les famílies que tinguen fills en edat escolar, així com a aquelles que tinguen experiència en el sector de la restauració. L'establiment, que haurà d'estar obert sis dies per setmana, també servirà com a sala polivalent.

El plec de condicions, està publicat en el portal del contractant de la seu electrònica i les persones interessades poden posar-se en contacte amb l'ajuntament a través del telèfon 977 729 051 o el correu electrònic info@lapobladebenifassa.es. El consistori farà una reunió la setmana vinent en què coneixeran les famílies interessades i deliberaran quina es quedarà finalment la gestió del bar i la casa.

També et pot interessar

stats