La platja de Sant Gabriel d'Alacant estrena el servei de socorrisme

Les zones de bany adaptat per a persones amb mobilitat reduïda ja estan operatives a Sant Joan, Urbanova, el Postiguet i Tabarca

Socorrista a la platja de Sant Gabriel d'Alacant
Socorrista a la platja de Sant Gabriel d'Alacant / Europa Press

La platja de Sant Gabriel - Benalua ha estrenat este dimecres el servei de salvament i socorrisme i disposarà de tots els efectius, com la resta de platges urbanes d'Alacant. A més, les zones de bany adaptat per a persones de mobilitat reduïda i les àrees ludicopedagògiques per a persones amb diversitat funcional ja estan operatives a Sant Joan, Urbanova, el Postiguet i Tabarca.

La regidora de Turisme, Ana Poquet, ha destacat que des de hui Alacant disposa d'una platja més, la de Sant Gabriel - Benalua, “amb els serveis propis de totes les platges urbanes de la ciutat”, segons ha indicat l'Ajuntament en un comunicat. "Ja hem posat en marxa el servei de socorrisme perquè els banyistes puguen gaudir d'un bany tranquil i hem col·locat el pal per a la bandera, que indica a cada moment l'estat de la mar", ha remarcat l'edila.

Així, comença la temporada alta a les platges alacantines, amb servei de salvament i socorrisme de dilluns a diumenge en horari de 10:00 a 20:00 hores. Enguany, després d'haver entrat en vigor el nou contracte, s'incrementen les hores anuals, amb 73.694 hores de servei i cinquanta socorristes distribuïts en totes les platges —Sant Joan, el Postiguet, Urbanova, l'Albufereta-Almadrava, la Doggy Beach - Aigua Amarga i Tabarca. 

D'altra banda, ja estan operatives les platges accessibles amb zones de bany adaptat per a persones de mobilitat reduïda i les àrees ludicopedagògiques per a persones amb diversitat funcional a Sant Joan, el Postiguet, Urbanova i Tabarca. El Patronat de Turisme Alacant City&Beach presta este servei essencial per a acostar les zones de bany de manera segura a tots els residents i turistes, a través d'una empresa adjudicatària. Igual com l'any passat, estaran disponibles grues en totes les platges accessibles per a facilitar el trasllat dels banyistes de l'arena a la cadira amfíbia per a entrar a l'aigua.

També et pot interessar

stats