La platja de Fora del Forat de Vinaròs es reobri al bany

S'ha certificat la qualitat excel·lent de l'aigua després que dilluns es detectara puntualment una elevada presència de paràmetres microbiològics.

La platja es va tancar per l'elevada presència de paràmetres microbiològics
La platja es va tancar per l'elevada presència de paràmetres microbiològics / Europa Press

La platja Fora del Forat de Vinaròs, al Baix Maestrat, ha tornat a obrir al bany aquest dijous després de l'episodi puntual d'elevada presència de paràmetres microbiològics que es va detectar dilluns.

Seguint el protocol establit per la Direcció General de l'Aigua, la platja es va tancar com a mesura preventiva fins a realitzar noves analítiques.

Aquest dimecres es van prendre noves mostres i els resultats han certificat que l'aigua de la platja de Fora del Forat té unes qualitats ambientals excel·lents i, per tant, és apta per al bany.

Una vegada coneguts els resultats, el servei de socorrisme ha retirat les banderes roges i els primers banyistes ja han pogut gaudir de la platja que, per primera vegada, ha sigut distingida amb la bandera blava.

L'alcalde en funcions de Vinaròs, Guillem Alsina, ha destacat que a primera hora han parlat amb la Direcció General de l'Aigua i, una vegada comprovats els bons resultats, la platja s'ha tornat a obrir a les 10.00 hores, moment en què el servei de socorrisme comença la jornada.

També et pot interessar

stats