Pilar Campo, veïna de Begís: "A casa he deixat una burreta, un gat i tots els records de la meua vida"

El veïnat continua sense saber quan tornaran a casa. Com ha dit el president de la Generalitat, encara hi ha molt de perill i un canvi de vent o de temperatures podria revifar-lo 

Pilar Campo està preocupada pels seus animals / À Punt Mèdia

El veïnat afectat per l'incendi a la Vall d'Ebo ja ha pogut tornar a sa casa -com és el cas dels de Benirrama (la Vall de Gallinera)- però a les comarques del nord molts encara no saben quan podran fer-ho.

A l'Alt Palància, les autoritats han decidit desconfinar el veïnat de Viver. Pel que fa a la resta de poblacions desallotjades, a hores d'ara analitzen, cas per cas, la situació.

"Jo sé que encara hi ha foc"

És el cas del llogaret Masia dels Pérez, una de les cinc aldees de Begís. Allà totes les cases s'han cremat, com ha dit davant les càmeres d'À Punt una de les veïnes, Pilar Campo. Ara la preocupació és saber com estan els animalets.

"A casa he deixat una burreta, un gat i tots els records i la meua vida. Va ser tot tan ràpid que no ens van deixar traure la burra. Va ser tot tan ràpid! No sabem si el fum els ha afectat. No sabem res, estem desesperats", ha contat a l'equip d'À Punt Mèdia.

"Jo sé que encara hi ha foc. Que és perillós. L'aldea on jo visc s'ha cremat tota, ma casa s'ha salvat, però no em deixen anar. Jo ho comprenc, però si poguera anar, encara que fora en companyia d'algú, per a poder posar-li més aigua i menjar...", ha conclòs.

També et pot interessar

stats