Sanitat administrarà 83.737 dosis aquesta setmana, la segona de vacunació sense cita prèvia

La campanya se centrarà en les persones que havien indicat a la Conselleria que no podien vacunar-se per coincidir la citació amb les vacances

Persones esperant a rebre la vacuna en un punt de vacunació
Persones que esperen a rebre la vacuna / À Punt NTC

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública té previst administrar aquesta setmana 83.737 dosis dins del pla de vacunació programat, que se centra en les persones que havien indicat a Sanitat que no podrien vacunar-se fins ara perquè estaven de vacances.

Aquesta és la segona setmana de vacunació sense cita per a qualsevol persona de 12 anys o més pendent de rebre la primera dosi. La vacunació oberta va arrancar el passat 7 de setembre i es mantindrà durant tot el mes per a facilitar al màxim l'accés a la primera dosi a totes aquelles persones que encara no l'han rebuda per qualsevol motiu.

D'altra banda, dins de la campanya de la vacunació amb cita, la majoria de les dosis que s'inocularan aquesta setmana són de Pfizer (54.068) i aniran destinades a les persones entre 12 i 39 anys que ja han rebut una dosi de la vacuna, però els falta la segona. Amb les dosis de Pfizer també s'han programat, en el marc de l'estratègia de repesca, prop de 14.000 citacions de persones que estan pendents de vacunar.

Pel que fa a la vacuna de Moderna, es destinen aquesta setmana 29.155 dosis per a persones entre 12 i 39 anys que han de completar la pauta amb la seua segona dosi. A més, s'administraran 382 dosis de la vacuna d'AstraZeneca a les persones que també tenen pendent una segona inoculació.

També et pot interessar

stats