El personal interí torna a mobilitzar-se a Castelló, València i Alacant

La caravana d'empleats i empleades públiques del Moviment Independent 15F recorre hui els carrers de diverses ciutats espanyoles per a reclamar la consolidació dels seus llocs de treball.

Caravana de cotxes manifestant-se a Alacant
Caravana de cotxes manifestant-se a Alacant / @SieCv (Twitter)
Shaila Lluch
11 d'abril 2021 - 13:57

Amb el lema "Fixesa ja" els carrers de més d'una trentena de ciutats espanyoles, entre elles Castelló de la Plana, València i Alacant, s'han omplit de vehicles adornats amb globus grocs i negres. Els conduïen treballadors i treballadores públics interins que reclamen la conversió a personal laboral o la fixesa i la consolidació dels seus llocs de treball, fent-los extingir amb la jubilació.

No fa ni un mes que els carrers de diverses ciutats espanyoles, entre elles les capitals provincials valencianes, ja van ser escenari de l'última de les protestes convocades pel Moviment Independent 15F, que agrupa els empleats i empleades públiques.

Aquest diumenge, entre els i les participants de les mobilitzacions, es trobaven Carmina, mestra del CRA d'Escoles del Xúquer, amb set anys d'interinitat, o Paqui i Anna, treballadores de salut pública amb més de díhuit i dènou anys d'experiència.

La plataforma MI15F agrupa 800.000 afectats a tot el territori espanyol que reclamen que els seus llocs de treball es consoliden i que no es convoquen en oposicions. 

També et pot interessar

stats