Quins grups es vacunaran aquesta setmana?

 Dimecres es reprén la immunització amb AstraZeneca del professorat i de les forces i cossos de seguretat de l’Estat. 

Dimecres es reprén la vacunació del professorat en els hospitals de campanya
Dimecres es reprén la vacunació del professorat als hospitals de campanya / Kai Försterling (Efe)

 

La Conselleria de Sanitat ha fet públic el calendari de vacunació per a aquesta setmana, després que dilluns el Ministeri de Sanitat va ampliar la franja d’edat d’immunització amb AstraZeneca fins als 65 anys.

Així, amb la vacuna de Pfizer, s’innocularan les segones dosis en residències de persones majors, i també segones dosis als professionals de la sanitat privada i en centres de dia de persones amb diversitat funcional. Així mateix s’administraran les primeres i segones dosis a professionals sanitaris del Sistema Valencià de Salut i a persones amb gran discapacitat i més de 80 anys. A més, es començarà la vacunació als treballadors de serveis socials, innoculant la primera dosi.

Pel que fa a la vacuna de Moderna, s’administrarà un total de 16.620 dosis a majors de 80 anys. 

Finalment, es reprendrà la vacunació amb AstraZeneca als tres hospitals de campanya, després de l’aturada de la setmana passada, amb les primeres dosis per al personal docent i professionals de la comunitat educativa i a altres grups, com forces i cossos de seguretat de l’Estat, forces armades, Protecció Civil i bombers, entre d’altres. 

També et pot interessar

stats