Peníscola busca 500 persones per a treballar durant la temporada d'estiu

Els perfils més buscats són ajudants de cuina i de sala, cambrers i personal de neteja, així com ocupacions pròpies de l'estiu com socorristes i animadors socioculturals

Personal de sala a un restaurant de Peníscola
Personal de sala en un restaurant de Peníscola / À Punt NTC

Els empresaris turístics de Peníscola (Baix Maestrat) estan trobant dificultats per a reforçar les plantilles de cara a la temporada d'estiu. Principalment, busquen persones per a ocupar llocs en l'hostaleria, com ajudants de cuina, ajudants de sala, cambrers i cambreres o personal de neteja, però també necessiten gent per a treballs propis de l'estiu, com socorristes i personal d'animació sociocultural.

Francisco J. Ribera, president de l'Agrupació d'Empresaris Turístics de Peníscola (Agretur) explica que no està sent fàcil aconseguir gent per a ocupar aquests llocs de treball, però espera que les estratègies que estan aplicant-se donen resultat.

Una d'elles és crear convenis amb centres de formació per a acollir alumnat en pràctiques durant la primavera, amb la intenció que aquest es puga incorporar a les plantilles en arribar l'estiu.

Ribera espera que amb la reforma laboral es permeta transformar "els contractes temporals en fixos discontinus en molts casos", i que amb el nou conveni col·lectiu de la província de Castelló es millore la seguretat jurídica d'aquelles persones que treballen en l'hostaleria.

També et pot interessar

stats