Així passaren les flames d'un edifici a l'altre en l'incendi de Campanar

El tipus de material de construcció de les façanes, sumat a les fortes ràfegues de vent registrades durant la jornada, va fer que el foc s'expandira molt ràpidament

Moment en què les flames s'expandeixen al segon edifici calcinat a Campanar / À Punt NTC

Dies després del devastador incendi que va calcinar dos edificis al barri valencià de Campanar, continuen arribant noves imatges dels moments més tensos i crucials.

En aquest cas, À Punt ha tingut accés a un vídeo en què es pot veure el moment exacte en què les flames passen de l'edifici on es va originar el foc al del costat.

Un veí gravà com, mentre el foc ja era molt actiu en les plantes superiors del primer dels edificis, un dels estenedors de roba es pren en un dels balcons dels pisos inferiors del segon edifici.

En el vídeo, els bombers ja estan als peus de l'edifici sinistrat efectuant les tasques d'extinció, però la ràpida i inusual expansió del foc a causa dels materials de construcció, i les fortes ràfegues de vent registrades durant la jornada, van fer que les flames es propagaren del primer edifici fins al segon en qüestió de minuts.

També et pot interessar

stats