"Això passa en un altre moment del dia, i anem tots cap a avall"

Propietaris de l'edifici afonat a Peníscola conten que estaven fora de casa en el moment de l'accident i que això els ha salvat la vida

Adrián Ríos, veí de Saragossa que estiuejava en l'edifici afonat a Peníscola / À Punt NTC

El tràgic accident que ha acabat almenys amb la vida d'un adolescent de quinze anys a Peníscola, després que s'assolara un edifici de tres plantes, podria haver tingut un desenllaç encara molt més dramàtic. Afortunadament, en el moment del col·lapse, la majoria dels residents de l'edifici, ubicat en la urbanització Font Nova, estaven fora de casa i pogueren salvar la vida. És el cas d'Adrián Ríos, un jove de Saragossa que estiuejava en el complex i que n'havia eixit poc abans per anar a la platja: "Si això passa en un altre moment del dia, anem tots cap a avall", ha relatat a À Punt. 

En el dia després Adrián, com la resta dels afectats, tracta d'assimilar el que ha passat. "Quan me'n vaig assabentar no m'ho creia. Jo estava a casa, i una hora després el pis havia desaparegut", recorda. Segons ha explicat, l'afonament va tindre lloc en dues fases, i això va alertar els veïns del seu apartament, que encara van tindre temps de reaccionar i d'eixir-ne abans que l'estructura col·lapsara. 

També et pot interessar

stats