Presó provisional per l'empresari acusat de la mort de Florina Gogos

A la jove, de 19 anys, obligada a prostituir-se prop de la pista de Silla, la van trobar morta en una séquia d’Albal al gener

El detingut per la mort de la jove entra al jutjat de guàrdia d'Alzira
Lorena Caballero
30 de juliol 2021 - 13:33

El titular del jutjat número 4 d'Alzira (Ribera Alta), en funcions de guàrdia aquest divendres, ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a l'empresari de Carcaixent detingut per l'assassinat de Florina Gogos, la jove de 19 anys obligada a prostituir-se a la pista de Silla, i que van trobar morta en una séquia d’Albal al gener.

Passades les 12:30 hores, el presumpte assassí, de 60 anys i sense antecedents penals, ha arribat, amb la cara tapada, al jutjat d'Alzira per a donar la seua versió dels fets. L'home s'havia negat a declarar davant la Guàrdia Civil.

Els agents han escorcollat el seu cotxe, on s'hauria comés el crim. La investigació s'ha centrat a recollir mostres genètiques de l'interior del vehicle que després s'hauran de comparar amb l'ADN. Els agents treballen amb la hipòtesi que va ser un crim premeditat. 

L'acusat, soci d’una indústria de lleixiu de Carcaixent, va ser detingut el passat dimecres al seu domicili, després d’una investigació per a determinar el responsable de la mort de Florina Gogos, una jove que era prostituïda i a qui el detingut havia pagat per a mantindre relacions sexuals anteriorment. 

També et pot interessar

stats