Detingut un veí de Carcaixent per l'assassinat de la jove trobada morta en una séquia d'Albal

La gravació del vehicle del detingut per les càmeres de seguretat d'una empresa ha sigut clau en la investigació

Detenció del veí de Carcaixent per l'assassinat de la jove trobada morta en una séquia d'Albal

La Guàrdia Civil ha detingut un veí de Carcaixent de 60 anys i nacionalitat espanyola per la mort de Florina Gogos, la jove romanesa de 19 anys que prostituïen a la pista de Silla, el cadàver de la qual va aparéixer el passat 30 de gener en una séquia d'Albal. L'autòpsia va confirmar la mort per estrangulament.

L'arrest, que avança el diari Levante, s'ha produït al domicili de l'home, que no té antecedents penals, i treballava com a comercial en una de les empreses del polígon on la víctima era prostituïda. Els investigadors van confirmar que era un home amb qui la jove tenia trobades sexuals, una de les quals va tindre lloc el dia anterior a l'homicidi, el passat 8 de gener.

Segons fonts de la investigació la detenció ha sigut possible pel seguiment del vehicle blanc al qual, segons les imatges captades per les càmeres de seguretat d'una empresa de la zona, va pujar la víctima. Han calgut mesos d'investigació del grup d'homicidis de la Guàrdia Civil, ja que les pluges de la jornada van ocultar la matrícula del turisme.

La Guàrdia Civil descarta la possibilitat d'un assassí en sèrie

La Guàrdia Civil ha descartat "amb tota seguretat" la relació d'aquest cas amb altres homicidis similars que s'han produït enguany a la Comunitat Valenciana, així com la possibilitat que un assassí en sèrie estigue operant al territori.

L'assassinat va alçar una onada d'indignació social i va motivar la creació d'una plataforma per a protestar contra la prostitució als polígons industrials de la Pista de Silla.

També et pot interessar

stats