El Palau de la Generalitat obri les portes per Falles i Magdalena

La seu de representació de les institucions valencianes es pot visitar des d'aquest divendres 10 de març, fins al dijous 16, en horari d’11:00 a 18:00 hores

Palau de la Generalitat
Palau de la Generalitat / Turisme Comunitat Valenciana

El Palau de la Generalitat obri les portes al públic amb motiu de la celebració de les Falles i la Magdalena. Des d'aquest divendres, 10 de març, fins dijous que ve, 16 de març, es podrà visitar l’interior de l’edifici històric en horari d'11:00 a 18:00 hores. A més, durant aquests dies, el Pati Gòtic acollirà una representació d'una falla i una gaiata.

La seu de la més alta representació de les institucions valencianes data del segle XV i està declarat monument històric artístic nacional. L'edifici conté nombroses obres d'art, com ara pintures, escultures o mobles, que són un excel·lent exponent de l'art i dels artistes valencians, recorden des del Consell.

Les persones que el visiten podran accedir a les principals dependències del Palau, com el Saló de les Corts, amb frescos de Juan Sariñena, en els quals es representen els estaments socials de l'època. Els taulells del sòcol d'aquesta sala procedeixen de fàbriques valencianes i la sostrada i la galeria van ser festes en fusta per Ginés Linares i Gaspar Gregori.

Durant el recorregut es podrà accedir també al Saló de Reis, estada on tradicionalment es realitza la cerimònia dels Premis Jaume I, i on hi ha una galeria de retrats dels reis de València, des de Jaume I el Conqueridor a Alfons XIII.

També et pot interessar

stats