Paella Sense Fronteres: aprendre cuina valenciana per a trobar treball

La Fundació Novaterra i el xef Rafa Margós col·laboren en aquest projecte d’integració social

Paella a mig cuinar / À Punt NTC

El projecte Paella Sense Fronteres utilitza el plat més característic de la gastronomia valenciana com a eina per a la inserció social de persones migrants.

Es tracta d’una activitat on participa la Fundació Novaterra i el reconegut arrosser de Xiva (Foia de Bunyol) Rafa Margós, que mostra el secret de la paella per a la formació dels huit assistents, en una recepta perfecta d'integració i solidaritat.

Molts d’ells ja tenen experiència en el sector de la gastronomia, i la idea és que aprenguen cuina valenciana i que això els puga ajudar a trobar un futur laboral, explica Jorge Barber, de la Fundació Novaterra. 

L’alumnat ha escoltat atentament les explicacions del mestre arrosser sense perdre'n detall i ha posat en la paella tot el seu interés, aprofitant la lliçó al màxim.

També et pot interessar

stats