Els ossos trobats a Tous pertanyen a una de les joves d’Alcàsser assassinades

L’informe s’ha remés al jutjat d’Alzira que porta el cas.

Cartell que demanava la col·laboració de les adolescents desaparegudes a Alcàsser el 1992
Cartell que demanava la col·laboració de les adolescents desaparegudes a Alcàsser el 1992 / Europa Press

Els ossos que una parella va trobar en una fossa de la partida de la Romana, prop del pantà de Tous, al juny del 2019, són d’una de les tres adolescents d’Alcàsser (Horta) assassinades l'any 1992, Miriam García. Així ho han confirmat fonts judicials, després de l’anàlisi d’ADN. L’informe del laboratori especialitzat que ho confirma s’ha remés al jutjat d’Alzira encarregat del cas i també a la família de la jove.

Fonts judicials han confirmat que s'han acarat les restes amb dues de les famílies –perquè no constava que faltara cap falange a la tercera víctima. Ara per ara, no hi ha constància que cap de les parts personades en la causa haja sol·licitat cap diligència judicial en relació amb aquesta troballa.

Es tracta d'uns ossos de mides petites que van trobar dues persones quan visitaven el paratge on es van localitzar els cossos de les tres adolescents desaparegudes una nit del 1992, arran de l’estrena de la sèrie El crim d’Alcàsser. Els excursionistes els van portar a la caserna de la Guàrdia Civil d'Oliva, des d'on els van traslladar posteriorment a la comandància de València i després a Madrid per a la realitzar-ne l'anàlisi.

També et pot interessar

stats