Orriols Obri les Portes, un espai d'agermanament entre el veïnat

València Acull organitza aquesta activitat amb la finalitat de reconéixer la diversitat del barri i aprofundir en les bones pràctiques d'inclusió i convivència veïnal

Orriols obri les portes al veïnat aquest dissabte
Orriols obri les portes al veïnat aquest dissabte / València Acull

L'associació València Acull celebra aquest dissabte Orriols Obri les Portes, una activitat dirigida a les persones d'aquest barri de la ciutat de València amb la intenció de generar un espai de participació per tal de crear llaços entre el veïnat. Amb aquest esdeveniment es busca apostar pel reconeixement de la diversitat que caracteritza el barri i donar a conéixer pràctiques d'inclusió i convivència veïnal.

Durant l'activitat, que arranca a les 11:00 del matí, s'organitzaran grups de sis i huit persones, les quals visitaran les cases dels seus veïns i veïnes. Les persones visitants es presentaran i es donaran a conéixer i els amfitrions compartiran amb ells una picadeta intercultural.

Cartell d'Orriols Obri les Portes
Cartell d'Orriols Obri les Portes / València Acull

L'activitat està emmarcada dins de la convocatòria GLOCAL 2022 del Centre de Cooperació al Desenvolupament de la Universitat Politècnica de València, finançada per la Direcció General de Programes de Protecció Internacional i Atenció Humanitària i cofinançada per la Unió Europea.

També et pot interessar

stats