El veïnat dels Orriols de València denuncia que continua la violència als carrers

Des del col·lectiu Orriols en Lluita denuncien un incident violent en què s’han vist involucrats almenys sis individus i hi ha hagut ferits

El veïnat dels Orriols de València denuncia que continua la violència als carrers / À Punt NTC

El col·lectiu Orriols en Lluita ha denunciat que hi ha hagut una baralla amb ferits al barri dels Orriols, a la ciutat de València. A través de les seues xarxes han publicat un vídeo en el qual es pot veure l’incident violent que ha ocorregut la matinada d’aquest dissabte i en què s’han vist involucrats almenys sis individus.

Des del col·lectiu recriminen al regidor de Protecció Ciutadana de València, Aarón Cano, i a la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, la falta d’actuació per part de les forces de seguretat, sobretot en hores nocturnes. “On està el grup especial per a la seguretat dels Orriols?”, es pregunta l’associació en les seues xarxes socials. “Per què mai tenim policia per les nits?”, lamenten.

Cal recordar que aquest nou episodi de violència ha tingut lloc pocs dies després que s’anunciara la creació d’una unitat específica, amb Policia Local i Nacional, per a actuar al barri. L’anunci arriba després que l’alcalde de València es va reunir amb diverses associacions de veïns del barri pels continus problemes de convivència i de seguretat que s'han registrat recentment

Des de la plataforma Orriols en Lluita demanen la dimissió de l’alcalde València, Joan Ribó, i del regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano i han convocat una manifestació per a aquest dimecres 22 de setembre per “un barri segur, divers i digne”.

També et pot interessar

stats