Els opositors de Castelló es queixen per la coincidència dels exàmens i la Magdalena

Els candidats reclamen a la Generalitat que tinga "la mateixa sensibilitat" amb aquestes festes i les Falles.

Els opositors de Castelló es queixen per la coincidència dels exàmens i la Magdalena
Els opositors de Castelló es queixen per la coincidència dels exàmens i la Magdalena

El sindicat CSIF ha rebut nombroses queixes per la coincidència de la data fixada per a la celebració de tres exàmens d'oposició de la Generalitat i la Magdalena, la festa gran de Castelló.

Els candidats reclamen a la Generalitat que tinga "la mateixa sensibilitat" amb les festes de la Magdalena i les Falles, en relació amb els tres processos d'enguany convocats per als dies 23, 24 i 30 de març.

D'aquests exàmens, el de subalterns de l'escala APF del torn de Diversitat Funcional Intel·lectual s’ha fixat amb més dies d'antelació, mentre que l'examen per a Ajudant de Residència s'ha programat fa a penes dues setmanes, i el passat dia 15 es va anunciar la data de l'examen per a la borsa d'ús d'Agents Tributaris (C1-21), que tindrà lloc el 24 de març, primer cap de setmana de la Magdalena.

Segons el sindicat, hi ha "un creixent malestar" entre els candidats, ja que no és la primera vegada que ocorre. L’any 2018 es va convocar l'examen per a grup A2 de l'Administració General el primer dissabte de la Magdalena, i alguns aspirants han patit aquesta situació en diferents processos selectius des de 2011.

A açò caldria afegir els problemes logístics, tal com apunta el sindicat, ja que hi ha grups d'opositors que solen acudir en autobusos concertats des d'algun centre però, en cap de setmana i festiu a Castelló han trobat la negativa de diverses empreses.

D’altra banda, el lloc habitual de celebració a la província, l'UJI, roman tancada per les festes i a més, si els contingents de participants d'altres províncies no són molt elevats, es determinarà seu única en la capital valenciana.

També et pot interessar

stats