Onze mitjans aeris i huitanta efectius terrestres treballen en l'extinció de l'incendi de Begís

El foc continua estabilitzat, amb evolució favorable i sense previsió de complicacions meteorològiques

Un brigada forestal acomet tasques d'extinció a l'incendi de Begís
Un brigada forestal fa labors d'extinció en l'incendi de Begís / Biel Aliño (Efe)

Mitjans aeris i terrestres continuen treballant des que es va iniciar a Begís (Alt Palància) i ha cremat també els termes veïns, com Toràs, Teresa, Sacanyet o el Toro, una setmana després del seu començament. El foc està estabilitzat des de diumenge i l'evolució és positiva, amb tot el perímetre controlat i sense que s'hagen produït reproduccions durant la nit. No s'espera cap complicació derivada de la situació meteorològica, que es manté estable.

Prop de huitanta efectius terrestres del Consorci de Castelló i València i de la Generalitat continuen desplegats a la zona. Amb les primeres llums del dia d'aquest dimarts s'han incorporat també els mitjans aeris per a les tasques de refredament i neutralització de focus: set helicòpters, tres dels quals amb unitats helitransportades i quatre avions Air Tractor, segons la informació facilitada pel centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat.

Amb un perímetre estable i ja sense flama, aquest dilluns es va decidir retirar els mitjans de la Unitat Militar d'Emergències i del govern d'Aragó que han estat combatent el foc durant els últims dies.

També et pot interessar

stats