Dos homes moren ofegats a Guardamar del Segura quan tractaven de salvar dos banyistes

En la primera setmana de juny han mort huit persones ofegades, totes a les comarques del sud

Platja de la Roqueta a Guardamar de Segura este divendres
Platja de la Roqueta, Guardamar del Segura, este divendres / À Punt

Tres homes han mort ofegats en incidents separats en 24 hores a Guardamar del Segura. L'un és un banyista de 68 anys, que va perdre la vida a la platja del centre d'esta localitat del Baix Segura dijous al migdia. Els altres dos han mort este divendres a la platja de la Roqueta. Es tracta de dos homes, un polonés i un britànic de 46 i 52 anys que havien entrat amb altres quatre persones a rescatar dos banyistes que s'han vist compromesos per la mala mar. Un tercer home, de 39 anys, ha hagut de ser atés i traslladat a l'hospital de Torrevella.

Els nous casos eleven a huit les morts per ofegament a la Comunitat Valenciana en la primera setmana de juny; dies de calor que moltes persones han aprofitat per a estrenar la piscina o la platja, on encara no s'ha activat el dispositiu de socorristes.

Tots els accidents s'han registrat a les comarques del sud. El primer va tindre lloc a Benissa (Marina Alta); l'endemà, dia tres de juny, van faltar tres banyistes a Calp, Oriola i Elx. Un dia després ho feia a Torrevella una dona, la primera de la llista de víctimes, que tanquen, de moment, els nous casos de Guardamar.

També et pot interessar

stats