Nules atén per videoconferència turistes de qualsevol part del món

El servei inclou un intèrpret de signes per a persones amb discapacitats auditives.

VÍDEO | Nules atén per videoconferència turistes de qualsevol part del món

Un turista de qualsevol part del món pot planificar la seua visita a Nules, a la Plana Baixa, per videoconferència. Només cal fer un clic al web de Nules i demanar cita prèvia. Els tècnics de turisme estableixen connexió amb la persona interessada i, en temps real, comenten les opcions d'oci en el municipi que més s'ajusten als seus gustos.

És un projecte pioner a la Comunitat Valenciana impulsat per dos empreses emergents espanyoles, Eternity i Showleap Technologies. El sistema utilitza tecnologia WebRTC i permet fer connexions sobre navegadors web de diversos dispositius sense instal·lar-hi extencions addicionals.

Informació turística accessible

Tot i que l'atenció a turistes per videoconferència s'ha estrenat aquest estiu, ara el servei inclou també atenció a persones amb discapacitat auditiva. En aquest cas, la videoconferència s'estableix a tres bandes: el turista, l'interpret en llengua de signes i l'oficina de turisme de Nules. La regidora de turisme, M. Jesús Gabaldón, comenta que "volien ampliar el camp d'atenció als turistes i oferir a les persones sordes l'oportunitat de comunicar-se amb l'oficina de turisme de Nules. Poden telefonar des de casa i planificar la ruta sense problema".

Amb aquesta iniciativa, Nules vol que no hi haja obstacles per a descobrir els seus atractius turístics al món. Gabaldón assegura que els primers mesos de la posada en marxa de la iniciativa "ha tingut bona acceptació i la gent ha començat a telefonar".

També et pot interessar

stats