Nova manifestació a València contra la vacunació infantil i el certificat covid

Els participants consideren que les mesures són anticonstitucionals i ineficaces, i que actuen com a segregadores socials

Manifestació a València contra les mesures anticovid / Miquel Mercader

La plaça de l'Ajuntament de la ciutat de València ha tornat a ser l'escenari d'una manifestació multitudinària per a protestar contra la vacunació i el certificat covid.

La marxa ha començat a les 18:00 a la façana del consistori i ha recorregut el centre del Cap i Casal, per a acabar de nou a la plaça de l'Ajuntament. Participant en la protesta hi ha hagut gent de totes les edats que no han guardat la distància de seguretat i que pràcticament no han fet ús de la mascareta.

Els missatges de protesta s'han referit especialment a la vacunació, i s'han pogut sentir crits de "Vacunes maten","Els xiquets no es toquen", "Estat totalitari" i, sobretot, "Llibertat".

Entre els grups que l'han convocada es trobaven Triple V, Policías por la Libertad, Famílias x la Verdad Comunitat Valenciana i Unión Activa Valencia, que consideren la vacunació infantil "iatrogènica" i el passaport covid "anticonstitucional, ineficaç, coercitiu, discriminatori i segregador socialment".

També et pot interessar

stats