Polèmica a Vilafranca: el bar del càmping municipal es nega a demanar el certificat covid

L'Ajuntament ha publicat un comunicat on aclareix que els llogaters són els responsables d'aplicar la normativa

Façana del restaurant del càmping, a Vilafranca / À Punt NTC

Els responsables del restaurant del càmping municipal de Vilafranca (Alt Maestrat) han decidit no demanar el certificat covid, encara que la normativa obliga a fer-ho, perquè consideren que "discrimina i vulnera els drets humans", segons expliquen en un cartell a l'entrada de l'establiment.

Encara que la norma és clara i no existeix la possibilitat d'objecció de consciència per incomplir-la, els llogaters del bar del càmping municipal El Llosar es neguen a demanar el document, arriscant-se a ser sancionats amb multes elevades.

Cartell a l'entrada del bar del càmping
Cartell a l'entrada del bar del càmping

l'Ajuntament de Vilafranca ha demanat als llogaters que rectifiquen i complisquen la llei, a través d'un comunicat, on expliquen que, encara que el càmping és de propietat municipal, està llogat en règim de concessió i ells són els responsables de complir la nova normativa anticovid. El veïnat es mostra dividit davant de la situació, però la major part es mostra reticent a anar-hi, ja que el municipi està en risc extrem, amb una incidència que supera els 500 punts, segons les últimes dades.

També et pot interessar