Nova concentració a València en solidaritat amb Colòmbia

Sota el lema ''Encén una llum per Colòmbia'', desenes de persones s'han reunit per a donar suport a les reivindicacions democràtiques del poble colombià

Concentració aquest dissabte a la Plaça de la Mare de Dèu de València
Concentració aquest dissabte a la plaça de la Mare de Déu de València / Israel Navarro

Per tercer dissabte consecutiu, desenes de colombians i colombianes s'han concentrat a la plaça de la Mare de Déu de la ciutat València contra la repressió i la violència que es viu al seu país des de fa setmanes. La concentració d'aquesta vesprada l'han convocada les organitzacions Movice, la Col·lectiva de dones refugiades i exiliades, Aesco, Intersindical Valenciana, Comisions Obreres, el Servei Jesuita a Migrants i l'Aliança per la solidaritat.

Els assistents han volgut mostrar la seua solidaritat i suport a les reivindicacions democràtiques del poble colombià i han demanat la fi de la "violència repressiva de l'Estat contra les persones que es manifesten pacíficament", sota el lema ''Encén una llum per Colòmbia''.

Les organitzacions socials colombianes denuncien que més de 40 joves han mort durant les mobilitzacions, més de 400 persones han desaparegut i milers han resultat ferides.

També et pot interessar

stats