Normalitat en el TRAM d'Alacant una vegada restablides les línies afectades

El trencament d'una catenària va deixar sense servei els enllaços amb el Campello, Benidorm i la platja de Sant Joan.

Normalitat en el TRAM d\'Alacant una vegada restablides les línies afectades
Normalitat en el TRAM d'Alacant una vegada restablides les línies afectades

A Alacant ja s'han restablit les línies del TRAM afectades pel trencament d'una catenària que va deixar aquest diumenge sense servei elèctric la via. Un dispositiu que s'havia previst per a tot el dia de hui, però finalment els treballs de reparació s'han avançat i ja s'ha tornat a la normalitat. 

L'incident es va produir ahir al migdia quan una part de l'estructura del sostre d'un tren-tramvia va fer un mal contacte amb la catenària i la va enganxar i arrossegar uns 300 metres. Va quedar despenjada de la línia elèctrica. S’hi van veure afectades les tres línies que connecten el centre d'Alacant amb la platja de Sant Joan, el Campello i Benidorm. Els més de 75 passatgers que viatjaven en el tramvia afectat van resultar il·lesos però els van haver de traslladar amb autobús a les seues destinacions.

Des d’aleshores el trajecte des del Campello i la platja de Sant Joan s'ha cobert amb un servei alternatiu d'autobusos per a recórrer les parades de les línies 1 i 3 des del Campello fins al centre. La línia 4 s'havia suspés fins que s'ha reparat l'avaria.   

També et pot interessar

stats