Naix l'Associació de Residents Damnificats per l'Incendi de Campanar (Ardic)

L’entitat busca congregar residents de l’immoble afectats, llogats o propietaris, per a defendre conjuntament els seus interessos

Així han sigut els primers dies després de l'incendi de Campanar
Així han sigut els primers dies després de l'incendi de Campanar

El veïnat afectat per l’incendi de l’edifici de Campanar el passat dijous 22 de febrer ha constituït l’associació Ardic (Associació de Residents Damnificats) amb l’objectiu d’aglutinar totes les persones residents a l’immoble, siguen propietaris o llogats, i defendre els seus interessos.

En un comunicat, els residents han argumentat la necessitat de disposar d'un espai que els permeta traslladar una acció conjunta “en benefici de tots i tenir una interlocució més fluida i directa” amb administracions públiques i altres entitats. 

Així mateix, des de l’associació Ardic, sense ànim de lucre, es busca “defendre l’interés de les persones que allí vivien i van patir els danys personals o materials de l’incendi”, i afirmen que ho faran “sense enfrontar-se amb cap altre perjudicat o entitat”.

No obstant això, recalquen la importància de defendre els residents propietaris o llogats, ja que “els propietaris que no tingueren com a residència efectiva l'edifici de Campanar ja disposen de la comunitat de propietaris per a defendre els seus interessos, que no han de coincidir necessàriament amb els nostres”, apunten des de l’associació.

Expliquen que, per aquesta raó, han constituït l'associació, com també per a "no oblidar-se mai dels veïns que ens han deixat i poder refer les nostres vides el més ràpid possible", han conclòs.

També et pot interessar

stats