La N-220 tanca durant un any per les obres d'accés a l'aeroport de Manises

Els treballs es faran entre els quilòmetres zero i dos de la via i s'hi han establit itineraris alternatius per a assegurar la fluïdesa del trànsit

Carretera N-220
La carretera N-220 a l'entrada de Manises / Ajuntament de Manises

La carretera N-220 ha quedat tancada al trànsit des d'aquest dimarts de matí fins al juliol de 2024, a causa de les obres del nou accés a l'Aeroport de Manises, en el tram entre l'enllaç de l'Aeroport i l'enllaç de la V-30.

Aquest dilluns ja es van emprendre les accions i la senyalització necessàries per al tancament total de la carretera, que a hores d'ara ja està tancada per a la circulació de vehicles i continuarà així durant un període aproximat d'un any.

L'objectiu del tall de la via és preservar la seguretat tant dels treballadors implicats en les obres com dels usuaris de la via, segons va informar el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma).

En aquest període, es duran a terme els treballs de demolició i construcció de l'actual enllaç de l'aeroport i es construirà la nova connexió del carrer Roses.

També es faran els treballs de demolició de l'actual pas inferior de Manises i es construirà un nou túnel, amb capacitat per a dues calçades de dos carrils cadascuna. L'obra té com a objecte la duplicació de la calçada de l'N-220 d'accés a l'Aeroport de València, per a donar continuïtat a l'autovia V-11.

Cal destacar que l'N-220, en conjunt amb l'esmentada autovia V-11, serveix com a enllaç intermedi entre l'autopista A-7 i la ciutat de València, i permet la fluïdesa del trànsit provinent de la CV-365 en l'àrea metropolitana nord.

Itineraris alternatius

Per tal d'assegurar la fluïdesa del trànsit durant els 12 mesos que duraran les obres, el Mitma ha establit dos itineraris alternatius degudament senyalitzats:

  • Itinerari oest: de la CV-365 a la A-3. Per la V-30, A-7, la CV370 i la V-11
  • Itinerari est: de la A-3 a la CV-365. Per la A-3 i la V-30.

Els conductors que provinguen tant de la V-11/A-3 com de la CV-365 podran optar per qualsevol d'aquests itineraris alternatius.

Aquestes rutes permetran l'accés a l'aeroport de València i al centre urbà de Manises mentre duren els treballs.

També et pot interessar

stats