Les obres de millora en l’A-3 provoquen aquest dilluns fins a nou quilòmetres de retencions

De vesprada s’ha reobert la circulació i les cues s’han reduït de manera gradual

Retencions a l'A-3
Imatge d'arxiu de retencions en l'A-3 / À Punt NTC

L’autovia A-3 ha estat tancada durant aquest dilluns durant prop de huit hores al seu pas per Jaraguas (Plana d'Utiel-Requena) per obres de millora de la calçada, el que ha provocat retencions de fins a nou quilòmetres en sentit cap a València, però de vesprada s’ha reobert la circulació i les cues s'han reduït de manera gradual. Fonts de la Direcció General de Trànsit (DGT) han informat que la via ha sigut tallada cap a les 9:00 hores i ha estat reoberta al voltant de les 17:00 hores.

Les obres de millora han afectat des del quilòmetre 261 al 266, en sentit cap a València, de l'autovia A-3 i el trànsit ha sigut desviat cap a l’N-III, encara que s'han arribat a registrar fins a nou quilòmetres de retenció.

Des del Centre d'Emergències de la Generalitat han tuitat que han rebut l'avís que la retenció ha arribat al túnel de Contreras (el límit entre les províncies de Conca i València) i que han atés diverses telefonades per aquesta causa.

Emergències ha advertit la ciutadania que si tenen previst circular per la A-3 cap a València intenten estudiar una "via alternativa"; si no és possible, que aparquen en una via de servei i esperen fins que es reduïsca la cua, que compren aigua i menjar i que si tenen una emergència avisen al 112.

També et pot interessar

stats