Declarat un espectacular incendi que afecta tres magatzems de productes de basar a Manises

El foc, originat poc després de les 21 hores, ha alçat una gran fumeguera molt visible a la comarca

Un espectacular incendi afecta tres magatzems de productes de basar a Manises / À Punt NTC / Víctor Vidal
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
10 de maig 2023 - 22:10 Actualitzat: 10 de maig 2023 - 23:11

Set dotacions d'efectius del Consorci Provincial de Bombers de València treballen en l'extinció d'un incendi industrial originat a primeres hores de la nit d'aquest dimecres en un magatzem de productes de basar de Manises (Horta Sud), al polígon industrial de la Cova. L'avís s'hi ha rebut a les 21:07 hores i fins al lloc dels fets s'han traslladat sis dotacions dels parcs de Paterna, Torrent, l'Eliana i Silla, a més d'un sergent, cap de sector i oficial de guàrdia; després s'hi ha afegit una setena dotació.

El foc ha arribat a afectar tres naus i s'ha generat una columna de fum espectacular que era visible des de diversos quilòmetres a la redona. Cap a les 23:00 hores, els bombers han aconseguit reduir les flames al mínim, tot i que encara hi ha foc dins de les naus i se senten fortes explosions causades pels productes que hi ha dins dels magatzems. A més, hi ha una gran quantitat de fum negre. Davant d'aquesta situació, a més de treballar en l'extinció del foc, els bombers estan també molt pendents de protegir les naus del costat perquè les flames no s'escampen més, així com una campa de vehicles, entre ells autobusos, que hi ha a les immediacions.

Afortunadament, el foc no ha provocat ferits perquè tots els treballadors i treballadores han pogut eixir-ne a temps, però sí que està causant una gran columna de fum visible a distància.

Segons hi ha informat l'empresa, en el moment d'inici del foc ja no hi havia treballadors a l'interior de l'edifici. A més, tot i la proximitat a les pistes d'aterratge de l'aeroport de València, el fum no afecta la visibilitat ni al normal funcionament de les instal·lacions, tal com ha confirmat el servei d'AENA.

També et pot interessar

stats