El Rambo de Requena mossega dos guàrdies civils que anaven a traslladar-lo des de la presó de Picassent

Els agents han evitat lesions al coll, on el pres ha dirigit l'atac, però tenen ferides als braços

Exterior de la presó de Picassent
Exterior de la presó de Picassent / Europa Press

El Rambo de Requena, fins ara al centre penitenciari de Picassent (Horta Sud), ha provocat lesions per mossegades a dos agents de la Guàrdia Civil que es disposaven a traslladar-lo a un altre centre, segons ha informat el sindicat de funcionaris de presons "El teu abandó em pot matar" (TAMPM) en un comunicat.

L'agressor, que està en el programa d'atenció integral de malalts mentals (PAIEM I) i en el fitxer d'interns d'especial seguiment (FIES 5), ha atacat els agents quan anaven a escorcollar-lo abans del trasllat. Els guàrdies han patit mossegades als braços, però han evitat lesions al coll, zona on el pres ha dirigit l'atac, segons el sindicat. L’incident ha requerit la col·laboració d'un grup de funcionaris per a reduir l'intern.

Els guàrdies ferits han rebut una primera atenció d'urgència per part dels serveis mèdics del centre penitenciari abans de ser traslladats a l'hospital pels mateixos companys, segons les mateixes fonts.

L'agressor és conegut com el Rambo de Requena, municipi valencià on va protagonitzar diversos assalts violents el 2020, i actualment compleix 27 anys de condemna per intentar matar dos guàrdies civils a Terol.

També et pot interessar

stats