Montanejos ret homenatge als efectius que van lluitar contra el foc a l'Alt Millars

L’acte ha reivindicat “la capacitat de solidaritat i resposta” rebuda durant l’incendi forestal que va afectar la comarca

Un moment de l'homenatge a Montanejos
Un moment de l'homenatge a Montanejos / Sofia Riego

L'Ajuntament de Montanejos (Alt Millars) ha retut homenatge aquest dissabte tots els cossos i forces de seguretat de l'Estat i efectius d'emergències que van lluitar contra l’incendi forestal originat a Vilanova de Viver.

A l'acte han assistit representants dels diferents cossos i administracions que van participar en l'extinció del foc que va patir l'Alt Millars, així com els representants de tots els municipis afectats i dels que van acollir el veïnat que es va veure obligat a abandonar les seues cases per l'amenaça de les flames.

L'alcalde de la població, Miguel Sandalinas, ha apuntat que “la capacitat de solidaritat i resposta per part de tothom va ser extraordinària i amb aquest reconeixement volem mostrar la nostra gratitud”.

Sandalinas ha reivindicat la resiliència, solidaritat i capacitat per a sobreposar-se a les dificultats de tots els afectats i ha destacat que “va ser un esforç col·lectiu i sobrehumà”. També ha agraït el treball dels mitjans de comunicació i en especial, la televisió pública. "Ens hem sentit informats. Ens hem sentit volguts", ha expressat l'alcalde de Montanejos.

També et pot interessar

stats