Els moments virals del funeral d’Isabel II

Les xarxes s'han fet ressó dels conflictes de Carles III i s’han fixat en l’atractiu escuder de la difunta monarca

Els moments virals del funeral d’Isabel II / À Punt NTC

Fa set dies que la ciutadania segueix el funeral de la reina Isabel II i alguns han desviat l'atenció. A les xarxes socials s'han dedicat a destacar, en clau d'humor, els moments més cridaners.

“Me'n vaig vindre despús-ahir, vaig bullir dues carcasses i les vaig ficar en la carmanyola i tinc una pena que pa què”. Són declaracions de la neboda fictícia d'Isabel II, un mem que fa la crònica, en clau valenciana, de la mort de la monarca britànica. Però en les seues últimes declaracions, difoses com sempre per WhatsApp, la dona està ja cansada. 

El llarg funeral ha generat moments virals en les xarxes socials. Des dels conflictes de Carles III amb la ploma fins al llarg viatge del fèretre. Les xarxes també s'han fixat en Jonathan Thompson, l'atractiu escuder d'Isabel II, i ara de Carles III.

Internet també destaca el que el senyal oficial ha amagat, com el desmai d'un arquer reial en plena cerimònia. Queden quatre dies de funeral, que segur que seran quatre dies de crònica alternativa en el món digital.

També et pot interessar

stats